Enkel lopen ? Natuurlijk niet !

Ter plaatse voorzien wij een springkasteel voor de jongeren, die na hun inspanning nog wat extra energie kwijt kunnen geraken, terwijl papa, mama, opa, oma, tante en/of nonkel nog kunnen genieten van een glaasje of een hapje. Er zal ook een eetstand zijn met snacks, lekkere frietjes en een ijsje voor de liefhebbers. Deze eetstand wordt uitgebaat door Nathalie's frietpaleis. Een gedeelte van de opbrengst komt ook bij ons goede doel terecht.
Naast de traditionele snacks zal ook taart worden voorzien voor de mensen die graag er van kunnen genieten met een kop verse koffie.
Er worden genoeg plaatsen voorzien om iedereen een zitplaats te kunnen geven. Ook hoge partytafels zijn voorradig. Bediening van drank gebeurt aan tafel. U kan ook zelf dranken afhalen aan de bar. Er wordt met bonnetjes gewerkt met een waarde van € 2,00 per stuk, die u kan aankopen aan de daarvoor voorziene stand. Naast de gebruikelijke dranken voorzien wij meerdere bieren voor de liefhebber. Uniek is dat ieder bier zijn oorsprong vindt op Truiense bodem. U vindt hieronder de prijslijst.

 

  • 1 bon : Chaudfontaine plat, Chaudfontaine bruis, Coca Cola, Coca Cola zero, Fanta, Icetea, koffie, taart, Chips zout/paprika, Bink Blond

  • 2 bonnen : Bink Bloesem, Bink Bloesemkriek, Adelardus dubbel, Jo's vriendenbier, Donjon, witte wijn

  • 8 bonnen : fles witte wijn