top of page

Enkel lopen ? Natuurlijk niet !

Ter plaatse voorzien wij een springkasteel voor de jongeren, die na hun inspanning nog wat extra energie kwijt kunnen raken, terwijl papa, mama, opa, oma, tante en/of nonkel kunnen genieten van een glaasje en/of een hapje. Er zal een eetstand zijn waar iedereen zijn hongerige maag kan vullen met een authentieke hotdog in een broodje van Vangrootloon, een authentieke knackworst, neusbrandende mosterd (of ander sausje), een flok choucroute en afgewerkt met zoetzure augurkjes. Hmmm.
Ook ijsjes worden voorzien en met je verse tas geurige koffie heb je een keuze uit meerdere soorten dagverse taart.
 
Bij mindere gunstige klimatologische omstandigheden zijn er meer dan plaatsen genoeg om iedereen op te vangen op een comfortabele manier in de grote zaal.

Er worden genoeg plaatsen voorzien om iedereen een zitplaats te kunnen geven. Ook hoge partytafels zijn voorradig. Bediening van drank gebeurt aan tafel. U kan ook zelf dranken afhalen aan de bar. Er w
ordt met bonnetjes gewerkt, die u kan aankopen aan de kassa. Overal kan U kiezen voor betaling met cash of kaart. Naast de gebruikelijke dranken voorzien wij meerdere bieren voor de liefhebber.


 

bottom of page