top of page

Info door deelnemers

Douches/Vestiaire

Na de wedstrijd kan u een verkwikkende douche nemen alvorens de prijsuitreiking plaatsvindt. De prijsuitreiking van de korte afstand zal snel volgen na de start van de lange afstand. U kan de kleedkamers voor de wedstrijd gebruiken om zich om te kleden. U mag de achterliggende sporthal niet betreden. Er wordt een bewaakte vestiaire voorzien, achter de bar, waar u uw spullen veilig kunt achterlaten.

Aankomst

Aan de aankomst ontvangt u een flesje water, alsmede hydraterende sportdrank, gesneden sinaasappel en sportbars. Gelieve alle vormen van afval in de daartoe bestemde opvangplaatsen te deponeren.
Er wordt een waterbevoorrading voorzien op de lange afstand na 5,7 km. We rekenen er op dat de voorziene kartonnen bekertjes nergens in de natuur belanden en worden gedeponeerd in de voorziene bakken.

Podiumprijzen


Prijsuitreiking 5,4 km om 15u35
Prijsuitreiking 10 km om 17u15
Prijsuitreiking kidsrun na iedere wedstrijd

 
Kidsrun : iedere deelnemer aan de Kidsrun ontvangt een aandenken. De eerste drie meisjes en jongens van iedere leeftijdscategorie worden afgeroepen en mogen op het podium vlak na hun wedstrijd.
Criteriumruns : er worden 60 podiumprijzen voorzien. Zowel voor de korte als de lange afstanden zijn er gepersonaliseerde prijzen voor de eerste 3 dames en heren in de leeftijdscategoriën -35/+35/+45/+55/+65

Bereikbaarheid

Met de auto : De site van Hasp-O Zepperen is enkel bereikbaar via Zepperen-Dorp en via de d'Oyestraat naar de Kasteelstraat. Er is door politieverordening eenrichtingsverkeer in noordelijke richting. Via de Stokstraat is de site dus niet bereikbaar. Er is een ruime parking voorzien. Uw zal begeleid worden door parkeerwachters om het parkeren zo vlot te mogelijk te laten verlopen. Volg zijn aanbevelingen. Het is ten strengste verboden om op eigen initiatief langs het parcours te parkeren.
Met de fiets : Langs alle wegen bereikbaar.

Tijdsopname

Uitgezonderd de lopers met vaste borstnummers, zal iedere vooringeschreven deelnemer aan de criteriumruns ter plaatse zijn borstnummer ophalen. Je zal je aanwezigheid dus even moeten melden aan de aanmeldtafels. Uw borstnummer bevat een gepersonaliseerde barcode, die na je aankomst zal worden gescand. Je zal op dat moment een mail ontvangen met je eindtijd. De eindrangschikking zal dan ook erg snel klaar zijn nadat de laatste loper van iedere afstand de eindmeet heeft overschreden. Zorg dus dat je barcode goed zichtbaar is bij aankomst om vlot te kunnen scannen. Voor de tijdsregistratie wordt samengewerkt met www.timetorun.be
Deelnemers met een vaste criteriumnummer hoeven zich niet te registreren (wel voorinschrijven !) en kunnen zonder melding deelnemen aan de wedstrijd.
Let er op dat je je borstnummer inlevert na aankomst ! Dit geldt niet voor deelnemers met vast jaarnummer.

Uitslagen

Dadelijk na de wedstrijd zal de uitslag beschikbaar zijn, zowel online op www.timetorun.be als in gedrukte vorm. Ook de tussenrangschikking van het Helpshop loopcriterium zal snel kunnen volgen. Wij zorgen ervoor dat de uitslagen ten laatste tegen maandagavond 19 april op deze site verschijnen, zowel globaal als per categorie.
Alle deelnemers van de 5,4 en 10,0 km krijgen, onmiddellijk nadat ze de eindstreep overschreden, een automatisch gegenereerde mail in hun mailbox met hun persoonlijke uitslag.
Ook dadelijk na de wedstrijd zal de uitslag in gedrukte vorm raadpleegbaar zijn op de site van www.timetorun.be


 

bottom of page