top of page

Info door deelnemers

Douches/Vestiaire

U kan zich omkleden voor aanvang van de wedstrijd in de kleedkamers. Er is een grote aparte kleedkamer voorzien voor dames en heren. Na de wedstrijd kan u een verkwikkende douche nemen. De prijsuitreikingen volgen na de wedstrijden van zodra de laatste loper van de afstand over de streep is gekomen. Er wordt een bewaakte vestiaire voorzien, achter de bar, waar u uw spullen veilig kunt achterlaten. Geef uw spullen gewoon af aan de binnenbar en de mensen zorgen ervoor.

Aankomst

Aan de aankomst ontvangt u een flesje water, alsmede gesneden sinaasappel en banaan.
Gelieve alle vormen van afval in de daartoe bestemde opvangplaatsen te deponeren.
Er wordt een waterbevoorrading voorzien op de lange afstand na 5,7 km. We rekenen er op dat de voorziene kartonnen bekertjes nergens in de natuur belanden en worden gedeponeerd in de voorziene bakken.

Podiumprijzen


Prijsuitreiking 5,4 km om 15u30
Prijsuitreiking 10 km om 17u30
Prijsuitreiking kidsrun na iedere wedstrijd

 
Kidsrun : iedere deelnemer aan de Kidsrun ontvangt een aandenken. De eerste drie meisjes en jongens van iedere leeftijdscategorie worden afgeroepen en mogen op het podium vlak na hun wedstrijd.
Criteriumruns : er worden 60 podiumprijzen voorzien. Zowel voor de korte als de lange afstanden zijn er prijzen voor de eerste 3 dames en heren in de leeftijdscategoriën -35/+35/+45/+55/+65

Bereikbaarheid

Met de auto : De site van Hasp-O Zepperen is enkel bereikbaar via de Stokstraat. Let op ! Dit is een verandering ten opzichte van vorige edities. Er is een ruime parking voorzien. U zal begeleid worden door parkeerwachters om het parkeren zo vlot te mogelijk te laten verlopen. Volg hun aanbevelingen. Het is ten strengste verboden om op eigen initiatief langs het parcours te parkeren.
Met de fiets : Langs alle wegen bereikbaar.

Tijdsopname

Met uitzondering van de lopers met vaste borstnummers, zal iedere vooringeschreven deelnemer ter plaatse zijn borstnummer ophalen. Je zal je aanwezigheid dus even moeten melden aan de inschrijftafels. Uw borstnummer bevat een gepersonaliseerde barcode, die na je aankomst zal worden gescand. Je zal op dat moment een mail ontvangen met je eindtijd. De eindrangschikking zal dan ook erg snel klaar zijn nadat de laatste loper van iedere afstand de eindmeet heeft overschreden. Zorg dus dat je barcode goed zichtbaar is bij aankomst om vlot te kunnen scannen. Voor de tijdsregistratie wordt samengewerkt met www.timetorun.be
Deelnemers met een vaste criteriumnummer hoeven zich niet te registreren (wel voorinschrijven !) en kunnen zonder melding deelnemen aan de wedstrijd.
Let er op dat je je borstnummer inlevert na aankomst ! Dit geldt niet voor deelnemers met vast nummer. Die moeten het ganse jaar hun nummer blijven gebruiken.

Uitslagen

Dadelijk na de wedstrijd zal de uitslag beschikbaar zijn, zowel online op www.timetorun.be als in gedrukte vorm. Ook de tussenrangschikking van het Helpshop loopcriterium zal snel volgen. Wij zorgen ervoor dat de uitslagen ten laatste tegen maandagavond 15 april op deze site verschijnen, zowel globaal als per categorie.
Alle deelnemers van de 5,4 en 10,0 km krijgen, onmiddellijk nadat ze de eindstreep overschreden, een automatisch gegenereerde mail in hun mailbox met hun persoonlijke uitslag.
Ook dadelijk na de wedstrijd zal de uitslag in gedrukte vorm raadpleegbaar zijn op de site van www.timetorun.be


 

bottom of page